Pravno obvestilo

Mizarstvo Lukač Miloš s.p. spoštuje vašo zasebnost. Predmet pravnega obvestila so spletne strani podjetja Mizarstvo Lukač Miloš s.p.

Spletno mesto mizarstvo-lukac.com je uradna spletna predstavitev dejavnosti podjetja Mizarstvo Lukač Miloš s.p.

Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Z uporabo spletne strani kot uporabnik potrjujete, da ste sprejeli tu opisane pogoje in se z njimi strinjate.

Obvestilo glede izvensodnega reševanja potrošniških sporov

Mizarstvo Lukač Miloš s.p.. obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe stranke, ki imajo status potrošnika v smislu prvega odstavka 4. člena ZIsRPS, v skladu s tretjim odstavkom 32. člena ZisRPS obvešča, da NE priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko začne v skladu s tem zakonom, kar pomeni, da se morebitni spori, v primeru, da jih stranki ne uspeta rešiti sporazumno, rešujejo pred pristojnim sodiščem.

Pravno obvestilo o uporabi spletnega mesta

Pravilnik o spletni piškotkih (cookies)

Pogoji in pravila uporabe spletnega mesta mizarstvo-lukac.com

  1. Predmet pravnega obvestila

Predmet pravnega obvestila so spletne strani podjetja Mizarstvo Lukač Miloš s.p, www.mizarstvo-lukac.com . Objavljene vsebine na spletnih straneh so informativne in predstavitvene narave in niso pravno zavezujoče. Prosimo, da pred uporabo tega spletnega mesta in spletnih strani preberete ta pogoje in pravila uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinjate in jih ne sprejemate, potem za vas uporaba spletnega mesta ni dovoljena.

  1. Uporaba spletnih strani pod domeno mizarstvo-lukac.com

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.mizarstvo-lukac.com za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.
Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne in nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

  1. Avtorske pravice

Vse kar se nahaja na spletnih straneh podjetja Mizarstvo Lukač Miloš s.p, kot so slike, ilustracije, audio video posnetki, fotografije, ikone, besedila in druga gradiva je zaščiteno. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distribuiranje ali prikazovanje v javnosti.

  1. Omejitev odgovornosti

Mizarstvo Lukač Miloš s.p ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, ki bi bila povzročena z uporabo spletnih vsebin. Mizarstvo Lukač Miloš s.p tudi ne more biti odgovoren za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršne koli njene uporabe.
Vsebine spletnih strani Mizarstvo Lukač Miloš s.p so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Spletno mesto uporabljate na lastno odgovornost. Mizarstvo Lukač Miloš s.p.  ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak.
Mizarstvo Lukač Miloš s.p se trudi zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. Kadar koli ima Mizarstvo Lukač Miloš s.p.  pravico, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, spreminjati (dodajati ali odvzemati) vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.
Mizarstvo Lukač Miloš s.p ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

  1. Blagovne znamke in logotipi

Blagovne znamke, logotipi in storitvene ikone, ki se nahajajo na spletnih straneh Mizarstvo Lukač Miloš s.p so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke ali z njo povezanih organizacij, za objavo katerih ima Mizarstvo Lukač Miloš s.p.  dovoljenje njihovih lastnikov. Zloraba gradiva ali vsebine na spletnih straneh je strogo prepovedana in kazniva.

  1. Zasebnost

S sprejetjem pogojev uporabe soglašate, da lahko Mizarstvo Lukač Miloš s.p analizira neosebne podatke v zvezi z uporabo tega spletnega mesta. Na spletnih straneh so obrazci za kontaktiranje oz. korespondenco na vašo željo, preko katerih nam boste prostovoljno zaupali svoje osebne podatke, kot so ime, elektronski naslov, spol, težave s kožo, ipd.. Mizarstvo Lukač Miloš s.p jamči, da bo osebne podatke varoval kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje.
Google Analytics
Spletno mesto uporablja analitiko Google, storitev analitike mreže, ki jo omogoča Google, Inc. (»Google«). Google analitika uporablja »piškotke«, ki so v mapah shranjena besedila na vašem računalniku in omogočajo spletnemu mestu analizo uporabe strani. Ti podatki, ki jih »piškotek« izda o vaši uporabi strani (vključno z IP naslovom) so poslani in shranjeni pri Googlu na strežnikih v Združenih Državah Amerike. Google te podatke uporabi za namene ocenjevanja vaše uporabe spletnih strani in za zbiranje poročil o dejavnosti za upravitelje spletnih strani. Podatke pošlje tretjim osebam, kjer tako narekuje zakon, ali kjer tretje osebe v imenu Googla podatke obdelajo. Uporabo piškotkov lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku, toda opozarjamo vas, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabiti celotne funkcionalnosti te strani. Z uporabo te spletne strani ste privolili v obdelavo podatkov o vas s strani Googla.

  1. Povezave na spletne strani

Spletne strani  vsebujejo povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Mizarstvo Lukač Miloš s.p ni odgovoren za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletnih straneh uporabljate na lastno odgovornost.

  1. Vse pravice pridržane

Copyright © Vse pravice so pridržane: Mizarstvo Lukač Miloš s.p., Spodnja Rečica 59, 3332 Rečica ob Savinji

Rečica ob Savinji, dne 4. junij 2022